Hrvatska

UDRUGA FRANAK “Još uvijek nemamo odluku, spremni smo na sve”

UDRUGA FRANAK “Još uvijek nemamo odluku, spremni smo na sve”

Iz udruge Franak potvrdili su kako su dobili informaciju o odluci Vrhovnog suda po uloženoj reviziji udruge Franak i osam tuženih banaka, ali još uvijek nisu dobili odluku na uvid.

– U ovom trenu sve članove i javnost molimo za razumijevanje jer još uvijek nismo dobili odluku na uvid. Udruga Franak će se u što kraćem roku konzultirati s odvjetnicima i savezom Potrošač – Društvo za zaštitu potrošača Hrvatske te će početkom idućeg tjedna održati press konferenciju na kojoj ćemo obavijestiti članstvo i javnost o ishodu odluke i daljnje korake koje namjeravamo poduzeti. Udruga Franak i savez Potrošač – Društvo za zaštitu potrošača Hrvatske su spremni na sve ishode odluke Vrhovnog suda, pa tako i na mogućnost podizanja ustavne tužbe – stoji u priopćenju udruge.

– Naša borba traje posljednje četiri godine i tijekom tog vremena smo se sustavno pripremali te molimo članstvo za još koji dan strpljenja kako bih mogli točno informirati o sadržaju odluke Vrhovnog suda i daljnjim koracima Udruge Franak i saveza Potrošač – Društvo za zaštitu potrošača Hrvatske – zaključuje se u priopćenju.

Pročitajte još

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist

NADZOR BRZINE Postavlja se 110 novih kućišta i skoro 40 kamera diljem Hrvatske

Dulist

MILANOVIĆ SE ZAHVALIO GLASAČIMA ‘Do kraja ću se držati slova i duha hrvatskog Ustava’

Dulist