DuList IN

U travnju stiže festival za vinoljupce FestiWine

FestiWine prezentacija

FestiWine, prvi regionalni vinski festival, predstavljen je danas u hotelu Royal Princess hotelske grupacije Importanne Resort.

Festival za vinoljupce održat će se u kompleksu Klarisa od 25. do 26. travnja ove godine.
Prestavili su ga Davorko Obuljen, zamjenik župana, Nano Vlašić, Helena Kangjera iz DUNEA-e, te Vido Bogdanović iz Dubrovnik PartneRa, koji je održao prezentaciju.

Organizator Festivala Dubrovnik FestiWine je razvojna agencija DUNEA uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije, dok je produkcija festivala povjerena agenciji ‘Dubrovnik PartneR’.

Festival se organizira u sklopu usvojenog prekograničnog projekta interaktivnog razvitka vinarstva i turizma pod nazivom ‘Mreža vinskog turizma – WiNe’.

Prvi festival vina održat će se od 24. – 26. travnja 2014. u Klarisi, a vinskoj izložbi prethodit će tematska predavanja, znanstveno-stručni skup, kulturna događanja i promocija regionalnih vina u dubrovačkim ugostiteljskim objektima u festivalskoj vinskoj setemani, sa željom i ciljem da posljednji travanjski vikend u narednim godinama bude prepoznat po festivalskom okupljanju u Dubrovniku uz regionalna vina i bogatu gastronomsku ponudu.

Ova prezentacija održava se u suradnji i uz domaćinstvo udruge Festa Dubrovnik.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist