Aktualno

U SVIBNJU ‘Techne Summit’ stiže u Dubrovnik

U SVIBNJU 'Techne Summit' stiže u Dubrovnik

U Dubrovniku se 6. i 7. svibnja 2017. godine održava međunarodna konferencija Techne Summit.

Riječ je o dvodnevnoj međunarodnoj tehnološkoj konferenciji koji djeluje kao platforma koja okuplja glavne globalne igrače tehnološke industrije: govornike, poduzetnike, startupove, ulagače, korisnike te predstavnike medija. Događaj pruža priliku za umrežavanje te otvara mogućnost raznih poslovnih suradnji, posebno na području Srednjeg istoka i Sjeverne Afrike.

Tijekom konferencije odabrani mladi poduzetnici imat će priliku natjecati se za novčanu nagradu jednog od najprestižnijih startup natjecanja u svijetu ‘Seedstars World’, koji je osnovan u Švicarskoj te je najbrže rastuća mreža mladih poduzetnika iz svijeta tehnologije. ‘Seedstars World’ čini izvrsnu platformu za daljnji razvoj poslovanja i nadogradnje, budući da omogućava direktan doticaj s potencijalnim ulagačima, što je inače i sama bit organizacije Techne Summita u Dubrovniku.

Dosadašnja izdanja ovog značajnog događaja održana su u Egiptu, odakle je i potekla incijativa, da bi se krajem 2016. godine rodila ideja da se proširi po ostatku svijetu, tako da će ove godine osim Dubrovnika u hotelu Dubrovnik palace Techne Summit biti organiziran u jesenskom terminu u Italiji.

Inače, na dosadašnjim skupovima prijavljivalo se preko sto startupova iz 20 zemalja, 80 predavača, 6 natjecanja s 1600 prijavljenih sudionika u 2 workshopa i 55 predavanja. Ovo će biti prvo događanje ovog tipa u gradu Dubrovniku, a želja je organizatora da postane tradicija.

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist