Zanimljivosti

U subotu opet sajam cvijeća u Gružu

U subotu opet sajam cvijeća u Gružu

Potaknuti velikim interesom naših sugrađana, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik ponovno organiziraju Sajam i prodaju cvijeća po promotivnim cijenama, u subotu u Parku Luja Šoletića u Gružu, u vremenu od 8 do 18 sati.

Sajam je dio ovogodišnjih aktivnosti ekološko – edukativnog projekta Volim Hrvatsku – Volim Dubrovnik, a za cilj ima motiviranje sugrađana na uređenje vrtova, balkona i okućnica putem organizirane prodaje sadnica sezonskog cvijeća i trajnica po povoljnim cijenama.

S ciljem doprinosa uređenju okoliša osnovnih škola, ovom prilikom sudionici sajma će po desetak sadnica pokloniti učenicima OŠ Lapad, dok su sadnice na poklon uz sajam održan 28. travnja dobili učenici osnovne škole Ivan Gundulić.

Iz TZ Grada Dubrovnika pozivaju sugrađane da posjete Sajam cvijeća u Gružu i nabave sadnice, kako bismo zajednički postigli da nam Grad bude uređeniji i ljepši, te ujedno podsjećamo na poštivanje nastojanja svih gradskih javnih poduzeća i komunalnih službi na održavanju i uređenju javnih gradskih površina i nasada.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist