Crna kronika

U stanu na Korčuli pronađena dva laboratorija za uzgoj marihuane

U stanu na Korčuli pronađena dva laboratorija za uzgoj marihuane

U sklopu kriminalističkog istraživanja nad 42-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Korčula su jučer, 14. svibnja, temeljem naloga suda obavili pretragu njegovog obiteljskog stana u Korčuli gdje su pronašli dva posebno izrađena laboratorija za uzgoj marihuane.

U šupi je pronađena 21 presadnica indijske konoplje visine do 30 cm sa pripadajućim UV svjetlom, ventilatorom i mjeračem kiselosti zemlje, dok je u prepravljenoj spavaćoj sobi obloženoj aluminijskom folijom pronađena 31 sadnica indijske konoplje visine 40 do 150 cm sa ugrađenom rasvjetom, grijanjem, mjeračem kiselosti i ventilacijom. U pronađenim laboratorijima osumnjičeni je uzgajao marihuanu od kraja ljeta prošle godine.

Pronađena indijska konoplja i oprema su uz potvrdu oduzeti kao i 83 grama marihuane koje je osumnjičeni dao policijskim službenicima prije početka pretrage.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičeni 42-godišnjak je kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist