Natrag
23.8.2017 10:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

U SEDAM KORAKA Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja?

8.9.2015 @ 7:39 Dulist Županija

Podijelite:

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je 4. rujna u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik besplatnu radionicu ‘Sedam koraka do kredita ili Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja’.

– Cilj radionice je bio prenijeti znanja i vještine potrebne za natjecanje, pregovaranje i korištenje kredita te lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja novih i postojećih poduzetnika. Namjera HBOR-a je ovakvim radionicama jačati financijski potencijal poduzetnika u različitim fazama poduzetničkog projekta s naglaskom na poduzetnike početnike te upoznati poduzetnike s kreditnom aktivnošću i programima HBOR-a. Osim toga, polaznici radionice upoznati su s procedurom podnošenja kreditnog zahtjeva kroz pripremu i obradu potrebne dokumentacije – javljaju organizatori.

Radionicu, održanu u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj, vodila je Mira Krneta, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Dalmaciju.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana