Grad

U PONEDJELJAK Prvi otvoreni sastanak Udruge ‘Mame iz Dubrovnika’

Majka s djetetom (Ilustracija - Shutterstock Images LLC)

U ponedjeljak, 12. lipnja, u Hotelu Hilton održat će se prvi otvoreni sastanak Udruge ‘Mame iz Dubrovnika’ s početkom u 18 sati.

Na ovaj sastanak pozvane su sve mame iz Dubrovačko-neretvanske županije, dakle i one koje nisu članice Facebook grupe Mame iz Dubrovnika te one mame koje općenito nemaju Facebook profile.

– Svakodnevno se u našim užurbanim životima i balansiranju između djece, posla, kuće… Susrećemo sa mnogim poteškoćama vezanim uz naše specifično područje! A da nam život s djecom može biti lakši uz nekoliko preinaka Gradske, općinske i županijske vlasti, može! Iz tog razloga pokrenuta je Udruga Mame iz Du, kojoj je cilj poboljšanje svakodnevnog života majki i djece, obitelji opcćenito! Udružile smo se kako bismo zajedničkim snagama nešto promijenile. U jako kratko vremena postigle smo mnoge male, ali nama velike stvari – poručile su mame iz Udruge i dodale kako im je Facebook stranica kako kažu ‘postala pretijesna platforma za otvorenu komunikaciju vezanu uz našu problematiku kao majki’.

Iz tog razloga pozivaju sve mame na otvoreni sastanak gdje će zajednički odlučiti o najbitnijim projektima koji će biti upućeni u Gradsko i Županijsko vijeće, a isto tako će se sve moći učlaniti u Udrugu. Na sastanku će biti riječi o načinu funkcioniranja Udruge, ciljevima, idejama, podružnicama i specifičnim općinama.

Potrebno je najaviti svoj dolazak jer je broj stolica ograničen. Prijaviti se možete pozivom na ove telefonske brojeve:  

Dita – 098/179-1284

Maris – 098/938-8283

Marijana – 099/485-0632

Romana – 097/726-3691

 

 

Pročitajte još

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist

ZABAVA, AKCIJA, DRAMA Novi kino tjedan donosi…

Dulist