DuList IN

U petak počinje „WTF Dubrovnik“ festival!

U petak počinje „WTF Dubrovnik“ festival!

Ove je godine ekipa iz WTF Dubrovnika za ljubitelje elektronske glazbe pripremila prave glazbene poslastice!

Prvu festivalsku večer, 4. kolovoza, obilježit će gostovanja iz berlinskog Mobilee Recordsa – jedne od najeminentnijih izdavačkih kuća elektronske glazbe u Europi. U klub Lazareti stiže jedno od vodećih lica moderne glazbe Rodriguez Jr. s kojim će pult dijeliti Ralf Kollmann, Kevin Over i Boy.an dok će tu večer Komarda uz Jogardea biti oaza najfinijeg laganog zvuka.

Druga večer tradicionalno će se održati 5. kolovoza na Srđu, na platou tvrđave Imperijal, gdje će nastupiti publici već dobro znani pionir elektronske glazbe Funk D’void te velika zvijezda talijanskog techna – Paride Saraceni. Osim internacionalnih izvođača svoj zvuk će Srđem proširiti i lokalni DJ-evi Audiometric Lane, Torres i Maroje.
U treću i posljednju festivalsku večer koja se održava na brodu 6. kolovoza, uvest će vas Luka Labura nakon kojeg slijedi Jamie Andersen, te Bonaca – mladi hrvat sa švedskom adresom. Festival, kao i svake godine, zatvara domaća Funk you ekipa.

Karte u pretprodaji mogu se kupiti do četvrtka u 00:00 putem Entrio sustava, te u Caffè barovima Micro, Art i Pirate’s Social Club Gusar u Mlinima. Cijena festivalske ulaznice za sve tri večeri iznosi 350 kn, a moguće je kupiti i jednodnevne ulaznice po cijeni od 150 kn.

Program svaku večer započinje u 22:00 sata. Prijevoz do Srđa organiziran je autobusima koji će polaziti s Pila svakih pola sata u razdoblju od 22:00 – 03:00, dok je povratak organiziran na isti način u razdoblju od 04:00 – 6:00 sati. Radno vrijeme žičare, kojom se također može doći na Srđ, jest do 24:00 sata. Motornim vozilima pristup je moguć do samog ulaza na festival, a osobnim automobilima do parkinga na Bosanci kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist