Natrag
21.10.2017 12:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Orlandu radionica za sve ‘koji bi htjeli raditi’

22.1.2014 @ 8:59 Mia Njavro Grad

Podijelite:

U Klubu Orlando, Informaduru, održat će se radionica za sve koji ‘ne rade, a htjeli bi’. Planirano vrijemeradionice je u četvrtak, 23. siječnja te petak, 24. siječnja od 14 do 18 sati.

Namjenjena je svim ljudima do 30 godina koji žele raditi na sebi i svom boljem pozicioniranju na tržištu rada, a i stariji su dobrodošli. Razgovarat će se o samoprocjeni vlastitih kvaliteta, interesa, hobija i osobnih vrijednosti, o samostalnom odlučivanju o svom privatnom i profesionalnom razvoju, o pisanju različitih oblika životopisa, o analiziranju oglasa i pisanju zamolbi za posao, o smjernicama za vođenje uspješnog razgovora za posao i intervjuima, o upoznavanju s različitim oblicima assessmenta… A sve to kroz radionice u trajanju od 8 sati podijeljenih u dva dana i  metodom kombinacije rada u manjim grupama, radu u dvoje i prezentacije voditeljice radionice. Svi radni materijali će biti podijeljeni na radionici. Radionice vode Sanja Živković, trenerica za mlade i  savjetnica Human resources managmenta. Sve što treba jest prijaviti se na mail klub_umo@yahoo.com ili SMS-om na mob: 091 4640640 i donijeti dobu volju, poručuju iz Orlanda.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana