Natrag
23.2.2018 21:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

U MOKOŠICI Grad Dubrovnik Domu zdravlja prepustio prostor za pedijatrijsku ambulantu

13.10.2017 @ 17:14 Dulist Grad

Podijelite:
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima održao je danas sastanak s ravnateljem Doma zdravlja Dubrovnik Brankom Bazdanom na temu pedijatrijske ambulante u Novoj Mokošici.
– Intencija Grada Dubrovnika je da Mokošica kao najveće gradsko naselje konačno dobije svoga pedijatra i spremni smo pružiti svu potrebnu pomoć Domu zdravlja da tu namjeru provedemo u djelo – kazao je gradonačelnik.

Istaknuo je kako je Grad Dubrovnik već pronašao adekvatan prostor u svom vlasništvu koji će prepustiti Domu zdravlja za potrebu pedijatrijske ambulante. Prostor u Vinogradarskoj ulici površine 150 kvadrata, ocijenjeno je, zadovoljava minimalne tehničke uvjete za obavljanje zdravstvene djelatnosti, a Grad je isti prije čina primopredaje spreman i urediti.

Osim prostora, Grad Dubrovnik će za potrebe smještaja liječnika pedijatrijske specijalizacije Domu zdravlja na korištenje dodijeliti jedan stan u svome vlasništvu, također na području Mokošice. O toj namjeni gradonačelnik Franković je ravnatelja Bazdana već obavijestio dopisom od 4. listopada 2017. godine.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana