Kultura

U MANDALJENI Ne propustite izložbu ‘Sjaj tradicije i Božića u Župi’

U MANDALJENI Ne propustite izložbu 'Sjaj tradicije i Božića u Župi'

‘Sjaj tradicije i Božića u Župi’ tradicionalna je izložba unikatnih ručnih radova, župskih suvenira i božićnih ukrasa, koja će se održati 4. i 5. te 10. i 11. prosinca u Domu Kulture Mandaljena (zgrada ‘Blagajna’), i to četvrtu godinu za redom.

Izložba se organizira u duhu obrazovnog i kulturnog djelovanja u Župi dubrovačkoj, a na navedene dane biti otvorena od 8 do 18 sati.

-Ove godine uz radove župskih umjetnika predstavljamo i Dubrovačko društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa ‘Slagalica’. Promocija društva Slagalica uz predstavljanje spisateljica gospođa Marije Đanović, Renate Zlatković i Ivane Radaljac te njihovih književnih djela te goste večeri mladog dubrovačkog glazbenika na fagotu Lovra Čuikina i klapu Karaka održat će se u nedjelju 4. prosinca u 17 sati – ističu organizatori.

Završni prigodni program održat će se 11. prosinca u 16 sati kada će nastupiti: KUD Marko Marojica, Mažuretke Župe dubrovačke, Tamburice Bratstva Sv. Luka u Čibači sa zborom SV. Marije Magdalene iz Mandaljene i drugi.

Pročitajte još

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

ORATORIJSKO REMEK DJELO Mozartov Requiem u Male braće

Dulist