Natrag
20.11.2017 10:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Lazaretima se Dan žena slavi – dva dana!

7.3.2017 @ 8:24 Dulist Kultura

Podijelite:

Art radionica Lazareti poziva sve zainteresirane na proslavu Dana žena, kroz program ‘Dva dana žena’, a pripremili su zaista zanimljiv program.

Tako se u srijedu otvara izložba Berte Miloš ‘U rano ljeto’, u Galeriji Otok u 19 sati, te se može pogledati do 20. ožujka radnim danom od 11 do 19 sati.

Berta Miloš rođena 31. ožujka 1972. u Dubrovniku. 1990. maturirala u Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn u Zagrebu. 1995. diplomirala dizajntekstila i odjeće na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Članica je HDLU Dubrovnik. Imala 12 samostalnih i 12 skupnih izložbi. Živi i radi u Štikovici pored Dubrovnika.

Isti dan u 20 sati održat će se projekcija filma ‘Sati’ u baletnoj dvorani Lazareta. Riječ je o nagrađivanom filmu iz 2002. godine po romanu Michaela Cunninghama u režiji Stephena Daldryja. Film Sati govori o tri žene u različitim periodima, koje su međusobno povezane romanom Virginije Woolf: Mrs Dalloway.

U četvrtak pak održat će se predstava ‘Grad sjena’ u Studentskom teatru Lero s početkom u 19 sati, a nakon predstave kreće ‘zabava, druženje i glazba iz studija’ koju su za ovu prigodu odabrali muški iz Lazareta.

Program organizira Platforma za Lazarete koju čine udruge Art radionica Lazareti, Studentski teatar Lero, DEŠA – Dubrovnik, Udruga Luža i Plesni studio Lazareti, ovaj put u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslovnih žena KRUG, a više o događaju potražite ovdje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana