Kultura

U KINIMA Program Pule, SEFF-a, Kino Mediteran i Monty Python

U KINIMA Program Pule, SEFF-a, Kino Mediteran i Monty Python

Slijedeći tjedan u programu dubrovačkih Kinematografa možete pogledati čak deset različitih naslova.

Osim novog animiranog hita za najmlađe gledatelje Mune: Čuvar mjeseca , te kino uspješnica Pikseli, Fantastična četvorka i Gradovi na papiru, u kinu Jadran će u petak 21. kolovoza biti prikazan naslov „Patnje mladog Ede“ iz ciklusa „Dizalica“ Pula film festivala. Tom talijanskom komedijom ujedno i završava ovogodišnji filmski program Dubrovačkih ljetnih igara.

U kinu Slavica na ekrane se nakon dugo vremena vraća Monty Python ekipa koja je udarila kamen temeljac modernoj komediji u filmu „Sve što poželiš“ Terry Jonesa.

Nakon toga slijede tri večeri Kina Mediteran u gostima sa tri iznimna filmska ostvarenja :„Ničije dete“, film srpsko-hrvatske koprodukcije koji se prošle godine vratio iz Venecije sa pregršt nagrada, „Lekcija“ , višestruko nagrađena debitantska drama dvojca Grozdeva – Valchanov te komedija „Van sebe“ , laureat žirija Europe Cinemas na ovogodišnjem Berlinu.

– U ovom tjednu također donosimo i novo izdanje programa Okusi drugačije kino gdje nam Kinookus predstavlja izbor iz programa SEFF-a – ekološkog festivala poznatog po projektu Movies on the Wheels , a ako ste više raspoloženi za glazbu Ljetne večeri u kinu Slavica u suradnji sa Orlandom se nastavljaju sa hip hop večeri u kojoj će vas zabavljati Špax, Klaić i mnogi drugi – ističu iz Kinematografa te pozivaju:

– Odaberite svog favorita i ne propustite ovaj tjedan skoknuti do dubrovačkih ljetnih kina!

Pročitajte još

EVO ŠTO VAS ČEKA Zanimljiva gostovanja u Kazalištu Marina Držića

Dulist

U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI Predavanje o djelu Nikole Vitova Gučetića

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Luko Paljetak poklonio sliku Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist