DuList IN

U Čilipima otvoreni „Mirisi Božića u Konavlima 2014.“

U Čilipima otvoreni „Mirisi Božića u Konavlima 2014.“

Koncertom u prepunoj župnoj crkvi sv. Nikole u Čilipima u nedjelju navečer otvoreni su „Mirisi Božića u Konavlima 2014.“, sedma tradicionalna manifestacija ruralnog turizma.

U sklopu otvaranja, uz Dubrovački simfonijski orkestar, nastupili su i Župni zbor crkve sv. Nikole iz Čilipa, Klapa „Oštro“ iz Konavala, Ženska klapa „Amfora“ iz Dubrovnika, Ženska klapa „Drače“ iz Mostara te recitator Frane Perišin i sve to pod dirigentskom palicom Krešimira Magdića.

Na programu su bili adventski napjevi i Božićne pjesme, a manifestaciju je otvorio Župan dubrovačko–neretvanski Nikola Dobroslavić.

Mirisi Božića nastavljaju se već danas, u 10 sati na rasporedu je bio Okrugli stol povodom međunarodne godine OPG-a: “Ruralni turizam – mogućnosti razvoja” uz obilazak domaćinstava sudionika projekta „Srce Konavala“, dok u 17 sati slijedi priredba “Božićni dar konavoske dječice”, odnosno Božićni program KUD-a „Stjepan Radić“ Pridvorje te nastup najmlađih uzrasta KUD-a „Čilipi“ i KUD-a „Sveti Juraj“- Osojnik.

Cjelokupni program manifestacije Mirisi Božića u Konavlima 2014. objavljen je na internetskoj stranici Agroturizma Konavle: http://www.agroturizam-konavle.hr/hr/mirisi-bozica.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist