Sport

TURNIR HLADNICA Jukićeva ‘šestica’ Hospitalu

TURNIR HLADNICA Jukićeva 'šestica' Hospitalu

Na malonogometnom turniru ‘Hladnica 2017.’ na umjetnoj travi u utorak je odigrano novih šest susreta, a jedan se igrač posebno istaknuo svojom efikasnošću.

Naime, Kristijan Jukić je uspio zabiti čak šest pogodaka u slavlju njegovog Crvenog Križa 10:3 protiv Hospitala te je to bila najefikasnija utakmica dana. Caffe bar Belfast je s 2:1 svladao Medvjediće Dobrog Srca, Millenium je s 2:1 pobijedio Top Booking, a u veteranskom susretu 23 je s 3:2 bio bolji od TNT-a. Bistro Gato je s glatkih 3:0 slavio protiv Mrtvila, a Maximus je s 4:2 prošao Grasshoppers.

Na listi strijelaca Denis Dilberović (Maximus) probio se među najbolje, uz Hrvoja Stojića (S.S.G.) te Iva Čuljka (Totalni Promašaj). Sva trojica su dosad sedam puta pogodili protivničke mreže, s tim da je za Stojićev S.S.G. Turnir završio.

U srijedu je na rasporedu još šest utakmica:
18:30 Šule Mu Na Zaru Bu – Direct Booking
19:15 Sektor D – NK TV
20:00 Strvinari – Lokomotiva (veterani)
20:45 Čokolino – Škropec
21:30 Atalanta Bergamo – Marin Med
22:15 Maritimo – Caffe bar Mirakul

U četvrtak se igraju još četiri utakmice, a u petak je slobodan dan. Drugi krug počinje 17. i 18. lipnja utakmicama šesnaestine finala, u kojima će se sastati drugoplasirani i trećeplasirani iz skupina, a prvoplasirani ih čekaju u osmini finala koja se igra 19. i 20. lipnja. Četvrtfinale se igra 22. i 23. lipnja, polufinale 25. lipnja, a finale 26. lipnja.

Pročitajte još

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist

BRAVO Franko Torić osvojio naslov prvaka na turniru u parastolnom tenisu

Dulist