Sport

TURNIR HLADNICA Čagalj ‘šesticom’ razbio Peline

TURNIR HLADNICA Čagalj 'šesticom' razbio Peline

Na malonogometnom turniru ‘Hladnica 2017.’ na umjetnoj travi u petak i subotu odigrano je dvanaest utakmica. I dok je petak bio loš dan za strijelce, subota se pokazala puno efikasnijom.

Petak je otvorio Grga pobjedom 4:2 protiv Direkt Bookera, a razloga za slavlje imala je i Konoba Maestral Ston protiv Šule Mu Na Zaru Bu (2:0). Danče su slavile u veteranskom susretu protiv Strvinara nakon raspucane utakmice i penala (3:3, 5:4), a Milenijum je s 3:1 bio bolji od Mrtvila. U susretu dva caffe bara, Antike i Belfasta, dočekali smo prvi susret na turniru bez pogodaka, a na penale je uspješnija bila Antika (2:0). Dan je završio Westfallen 2:0 trijumfom protiv Medvjedića Dobra Srca.

Subota je bila golgeterski puno bolji dan. Rekreativci su s čak 9:0 svladali Peline, a iskazao se Tomislav Čagalj s čak šest pogodaka, čime se u vrhu turnirske liste strijelaca pridružio Peru Matiću (Mokošica) i Marku grgureviću (Totalni Promašaj). Strava tim je s 5:1 tukla Crvenu Funjestru, a u susretu veterana Karlovačko je s 3:2 nadvisilo Ponton. Atalanta Bergamo je nakon penala (1:1, 3:1) prošla Caffe bar Mirakul, dok je prošlogodišnji finalist Marinmed pobjedom protiv Caffe bara 2 kvadrata 3:0 stigao do prve pobjede u četvrtom kolu. Time su ostali u igri za drugi krug.

Za nedjelju je zakazan jedan susret, igraju Strava Tim i Peline, dok u ponedjeljak slijedi šest susreta.
18:30 ŠKROPEC – TOTALNI PROMAŠAJ
19:15 CALE D.O.O. – KONOBA TOMISLAV
20:00 DANČE – MAXSIMUS ( VETERANI)
20:45 SALON MODE ATLANTIK – S.S.G.
21:30 C.B. ANTIKA – WESTFALEN
22:15 KONOBA MAESTRAL STON – GRGA

Podsjetimo, drugi krug počinje 17. i 18. lipnja utakmicama šesnaestine finala. Potom 19. i 20. lipnja slijedi osmina finala, a četvrtfinale 22. i 23. lipnja. Polufinale će se igrati 25. lipnja, a finale 26. lipnja.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist