Natrag
18.8.2017 12:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

TURISTIČKI OSCAR Rixos Libertas najbolji hotel s plažom u Hrvatskoj

15.9.2015 @ 20:47 Dulist Aktualno

Podijelite:

Hotel Rixos Libertas Dubrovnik osvajač je prestižne nagrade za “Vodeći hotel s plažom” u Hrvatskoj, dodijeljen od strane World Travel Awards, 5. rujna na Sardiniji.

World Travel Awards, takozvani “Turistički Oscar”, program je koji obuhvaća glasove vodećih svjetskih agencija te svake godine organizira dodjelu i gala ceremoniju kako bi se kroz nagrade naglasila i prepoznala izvrsnost vrhunskih hotelijera i hotelskih kuća. Nagrada je prepoznata kao jedna od najcjenjenijih u turističkom sektoru, a nagrađivanje najboljih je ključan datum u turističkom kalendaru i događaj koji je pažljivo popraćen od strane medija i ključnih ljudi u industriji turizma.

– Rixos Libertas Dubrovnik iznimno je ponosan što su na ovaj način prepoznati uloženi trud i ulaganja u jednu od najljepših hotelskih plaža u Hrvatskoj. Hotelska terasa i plaža jedan su od glavnih aduta Hotela, uz njegovu fantastičnu lokaciju i jedinstveni pogled. Za goste i domaće stanovništvo na plaži je omogućen raznolik program od vrhunske gastronomske ponude, ribljeg restorana, vanjskog i unutarnjeg bazena, sportova na vodi i bogatog SPA programa. Osobito atraktivne i popularne su noćne gala večere uz more, pod nebom i uz intimnu rasvjetu. Dubrovačka hotelijerska scena je na ovogodišnjim World Travel Awards, prepoznata kao vodeća u Hrvatskoj, a hotel Rixos Libertas Dubrovnik pobijedio je u kategoriji sa snažnom i cijenjenom konkurencijom – navode iz hotela Rixos Libertas.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana