Hrvatska

TURISTIČKE NAGRADE Dubrovnik, Konavle, Katija Zvone-Krmek, Mateo Gverović…

TURISTIČKE NAGRADE Dubrovnik, Konavle, Katija Zvone-Krmek, Mateo Gverović…

U sklopu ‘Dana hrvatskog turizma’, koji se ovih dana održava u Bolu na Braču, dodijeljene su nagrade i priznanja u kategorijama destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru te za ljude u turizmu.

Grad Dubrovnik dobitnik je nagrade za najuspješniju ‘city break’ destinaciju, ispred Zagreba i Splita, dok je Općina Konavle najuspješnija destinacija ruralnog turizma.

U kategoriji ‘Čovjek – ključ uspjeha’, nagradu za djelatnika godine dobili su Katija Zvone-Krmek (ALH) kao najbolja djelatnica prodaje i marketinga u turizmu te Mateo Gverović (Valamar Riviera) kao najbolji kuhar.

Dodijeljene su nagrade i u kategoriji ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku’. Nagradu za najbolji kongresni hotel dobio je Valamar Lacroma, za najbolji odmorišni hotel s 5 zvijezdica Hotel Dubrovnik Palace, a za najbolji odmorišni hotel s 4 zvijezdice Hotel Neptun (treće mjesto pripalo je Valamar Argosy hotelu).

Nagradu za najbolji wellness hotel osvojio je Valamar Dubrovnik President, za mali i prijateljski hotel The Pucić Palace, za jedinstveni luksuzni hotel te za luksuzni hotel Villa Dubrovnik.

U kategoriji srednje marine treće mjesto pripalo je ACI marini Komolac.

Pročitajte još

MILANOVIĆ SE ZAHVALIO GLASAČIMA ‘Do kraja ću se držati slova i duha hrvatskog Ustava’

Dulist

EUROPSKI SUD ODLUČIO Zaštita od klimatskih promjena – ljudsko pravo

Dulist

Zagrebačke plaće za 170 eura veće nego u ostatku Hrvatske

Dulist