Sport

TRI GOLA PREDNOSTI Jug u Beogradu svladao Crvenu Zvezdu

TRI GOLA PREDNOSTI Jug u Beogradu svladao Crvenu Zvezdu

Večerašnji dvoboj 12. kola Triglav regionalne vaterpolo lige donio je pobjedu vaterpolistima Jug Croatia osiguranja, koji su u Beogradu svladali Crvenu Zvezdu.

Utakmica je završila s tri gola prednosti za dubrovački Jug, rezultatom 16:13.
U Beogradu su Jugaši igrali bez Nikole Janovića, umjesto kojega je otputovao mladi Marko Buconić.

Vaterpolisti Juga su utakmicu otvorili vodstvom od 5:1 u prvoj četvrtini, ali je onda došlo do velikog preokreta. U drugoj četvrtini prednost se istopila na 8:7, tako da se u treću dionicu ušlo s neizvjesnim rezultatom. Štoviše, Zvezda je poravnala na 8:8, ali je Jug potom ponovo poveo…

Kod rezultata 11:9 za Jug, a 41 sekundu prije kraja treće četvrtine suci Štampalija i Raković su svirali brutality Marku Macanu. Crvena Zvezda je realizirala peterac i imala pune četiri minute igrača više. No, Ante Visković je zabio s igračem manje i uveo nas u posljednju dionicu rezultatom 12:10 za Jug.

U razdoblju igre s igračem manje Zvezda je zabila samo jedan gol, a odmah po isteku kazne od 4 minute ponovno je Visković dao gol za 13:11, a Nicolas Constantin Bicari povećao vodstvo Juga na 14:11. Do kraja utakmice bilježimo još po dva gola sa svake strane uz podatak da je za Jug zadnja dva gola postigao Aaron Younger.

dulist/Jug.hr

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist