Crna kronika

TRENER IVAN OBERAN Matea je bila dobri duh JK Župa dubrovačka

TRENER IVAN OBERAN Matea je bila dobri duh JK Župa dubrovačka

Tuga i suze. Tako je danas na Donjem Brgatu. Vijest da je jutro u eksploziji smrtno stradala djevojka potresla je Donji Brgat i Dubrovnik ali i ostavila u šoku brojne sportaše, posebice judaše. Obitelji šesnaestogodišnje judašice izraze sućuti došao je dati i njen trener Ivan Oberan.

– Jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Ne znam što reći… Matea je krasno odgojeno dijete koje je živjelo za sport, za rezultat, za putovanja. Matea je bila dobri duh Judo kluba Župa dubrovačka. Godinama osvaja medalje bila je predvodnik jedne darovite generacije. Generacije koja je puno obećavala – rekao je vidno potresen Ivan Oberan.

– Toliko smo toga lijepo prošli zadnjih sedam – osam godina. Proputovali smo cijelu Europu i Matea je uvijek dražila optimizmom. Matea je dijete koje sam doživljavao kao svoje. Nemam riječi u ovom trenutku. Svi smo shrvani. Primam pozive iz cijele Hrvatske, Slovenije. Ljudi jednostavno ne mogu vjerovati da Matea više nije s nama – rekao je shrvani Oberan koji je izrazio iskrenu sućut obitelji Knego u svoje osobno ime kao i cijelog Judo kluba Župa dubrovačka.

 

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist