Natrag
26.9.2017 18:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

TRENER IVAN OBERAN Matea je bila dobri duh JK Župa dubrovačka

4.4.2015 @ 13:19 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Tuga i suze. Tako je danas na Donjem Brgatu. Vijest da je jutro u eksploziji smrtno stradala djevojka potresla je Donji Brgat i Dubrovnik ali i ostavila u šoku brojne sportaše, posebice judaše. Obitelji šesnaestogodišnje judašice izraze sućuti došao je dati i njen trener Ivan Oberan.

– Jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Ne znam što reći… Matea je krasno odgojeno dijete koje je živjelo za sport, za rezultat, za putovanja. Matea je bila dobri duh Judo kluba Župa dubrovačka. Godinama osvaja medalje bila je predvodnik jedne darovite generacije. Generacije koja je puno obećavala – rekao je vidno potresen Ivan Oberan.

– Toliko smo toga lijepo prošli zadnjih sedam – osam godina. Proputovali smo cijelu Europu i Matea je uvijek dražila optimizmom. Matea je dijete koje sam doživljavao kao svoje. Nemam riječi u ovom trenutku. Svi smo shrvani. Primam pozive iz cijele Hrvatske, Slovenije. Ljudi jednostavno ne mogu vjerovati da Matea više nije s nama – rekao je shrvani Oberan koji je izrazio iskrenu sućut obitelji Knego u svoje osobno ime kao i cijelog Judo kluba Župa dubrovačka.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana