Crna kronika

TRAGEDIJA U ČOKOLINU Županijsko državno odvjetništvo provodi istragu protiv 34-godišnjaka za ubojstvo majke

TRAGEDIJA U ČOKOLINU Županijsko državno odvjetništvo provodi istragu protiv 34-godišnjaka za ubojstvo majke

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1983.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva iz čl. 110. Kaznenog zakona.

Podsjetimo, riječ je o 34-godišnjem Đ. M., kojeg se sumnjiči da je u noći s 21. na 22. listopada ubio svoju majku L. M. višestrukim udarcima ciglom u glavu dok je spavala u krevetu.

-Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 22. listopada 2017. oko 4.52 sata u Dubrovniku (Blatska ulica), u nakani da liši života svoju majku, ušao u stan prethodno slomivši ciglom staklo na ulaznim vratima te u dnevnom boravku istom ciglom više puta udario po glavi svoju majku koja je spavala na krevetu. Oštećenica je zadobila prijelome svih kostiju lica, čeljusti i krvarenje u području dušnika uslijed kojih je preminula – stoji u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Dubrovniku.

Navode uz to i kako je sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku 31. listopada 2017., na prijedlog ŽDO u Dubrovniku, okrivljeniku odredio istražni zatvor.

Pročitajte još

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist

Turist iz Srbije u šetnji Gružem ukrao mobitel sa stražnjeg sjedala automobila

Dulist