Politika

Torić danas neće o Blagim djelima

Torić danas neće o Blagim djelima

Vijećnik HSLS-a Marino Torić na današnjoj se sjednici Gradskog vijeća neće izjasniti za eventualni prijedlog za proširenje dnevnog reda dvejma točkama Zakladi Blaga djela.

Riječ je o prijedlogu za razrješenjem Upravnog vijeća Zaklade Blaga djela te imenovanju novih članova tog tijela. Tim povodom dubrovački HSLS na čelu s Ivo Gjajom uputio je priopćenje, kojim predlažu Gradskom vijeću obustavljanje svih daljnjih radnji oko zaklade do očitovanja nadležnog Ministarstva:

– Na sjednici Izvršnog odbora ogranka Dubrovnik, koja se održala u srijedu 25. travnja 2012. godine, čiji je član i vijećnik Gradskog vijeća, jednoglasno je zaključeno da je za daljnja postupanja Gradskog vijeća glede zakladnih tijela Zaklade Blaga djela potrebno ishoditi pismeno mišljenje nadležnog ministarstva Republike Hrvatske jesu li se stekli uvjeti za razrješenje, po kojem članku Statuta Zaklade, odnosno Zakona o zakladama i fundacijama, do kojeg pismenog očitovanja se predlaže Gradskom vijeću obustaviti daljnje postupanje – priopćenje je HSLS-a.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist