Zanimljivosti

Topless navijačice stižu u Grad!

Topless navijačice stižu u Grad!

Cavtatski ugostitelj, chef i vlasnik restorana "Galija" Mislav Burđelez uputio je poziv dvjema topless navijačicama iz Krapine na sedmodnevni odmor u Dubrovniku i Cavtatu.

– Na tu ideju smo došli moj prijatelj Nikša Končić i ja, ispijajući jutarnju kavu. Promislili smo kako, u momentu kad svi ministri i premijer davaju podršku raznoraznim skupovima u Splitu i šire, mi smo ponosni da možemo dati podršku našim vjernim navijačicama, gdje su svojim prirodnim pokretom proslavile Hrvatsku više nego sve vlade i sve turističke zajednice od osnutka hrvatske države – kazao je Burđelez.

Nije htio odgovoriti je li pristigao odgovor iz Krapine, te je tek ustvrdio kako nešto treba ostaviti i za idući tjedan. Navijačice će odsjesti u Cavtatu i Dubrovniku, a Burđelez se nada i suradnji nacionalne zrakoplovne kompanije.

– Nadam se da će Croatia Airlines pokloniti povratnu kartu Zagreb-Dubrovnik-Zagreb našim vjernim navijačicama, u vrijeme po njihovom izboru, kad god njima odgovara. A ako se Croatia Airlines ogluši, moj prijatelj Vinko Vučemilović iz Osijeka će ih privatnim zrakoplovom dovesti u Dubrovnik. Nisam ga zvao, ali znam da će on to učiniti za mene – kazao je Burđelez te dodao kako bi se volio s njima vidjeti i u Ukrajini, da svi zajedno gledaju finalnu utakmicu Europskom prvenstvu u Ukrajini.

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist