Zanimljivosti

Top 5 torba za ovu sezonu

Top 5 torba za ovu sezonu

Burse su omiljeni modni dodatak žena, kojih baš kao i cipela nemamo nikada dovoljno. One odražavaju naš stil i stavljaju 'točku na i' svakoj modnoj kombinaciji.

Uz 'klasične' torbe s kojima nikad ne možete pogriješiti, poput platnene ili plastične – popularno zvane Shopper torbe, ili torbice s ručkama od lanaca ili torbe na preklop koje su već nekoliko sezona u trendu, ova sezona donosi i još neke 'must have' bursice.  
 
1. Pletene torbice
Baš kao i cipele s pletivom, sezonu proljeće/ljeto obilježit će i pletene torbe. Neobične i moderne bit će pravi i jednostavno je morate imati negdje pri ruci, no one zahtijevaju i pomnije biranje odgovarajuće modne kombinacije.

2. Velike pismo torbe
Najčešće su pismo torbe bile male i svečane, a sad nam stižu dovoljno velike da u njih stanu sve naše potrebne stvarčice koje svakodnevno nosimo. Pismo torba mora obavezno biti neutralne boje, što postaje idealna kombinacija sa poslovnim stylingom. One svjetlijih i žarkim nijansama lako možete kombinirati s manje formalnom odjećom.

3. Torbe s printevima
Dizajneri savjetuju da se ovog proljeća ohrabrimo i odaberemo neobične torbe različitih printeva i zanimljivih uzoraka.

4. Wristlets
Male torbice koje se nose oko zgloba, tzv. wristlets bit će vrlo popularne tijekom proljeća i ljeta. Dolaze u raznim oblicima i bojama. Uz to što su neodoljivo slatke, izuzetno su i praktične jer vam je torbica sa svim 'životno važnim' sitnicama doslovno vezana za ruku.
 
5. Mini torbice
Žene u ormaru uvijek trebaju imati malu torbicu koja je izvrstan izbor za posebne prilike jer svojim zanimljivim izgledom plijeni pažnju. No, ovaj ove sezone one nisu male nego sićušne. Ove torbice,definitivno, će biti hit ovog ljeta.
 
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist