Sport

TOMO UDOVIČIĆ ZAVRŠEN Jugaši osvojili turnir nakon peteraca!

TOMO UDOVIČIĆ ZAVRŠEN Jugaši osvojili turnir nakon peteraca!

Najmlađi vaterpolisti Jug Croatia osiguranja osvojili su 5. Međunarodni internacionalni turnir TOMO Udovičić pobijedivši u finalu 9:8 nakon boljeg izvođenja peteraca Jadrana iz Herceg Novog.

Treće mjesto pripalo je talijanskom Arechiju koji je bio bolji od KPK 5:4.Najbolji strijelac turnira s 19 postignutih golova Marc Vals Ferrer, najbolji igrač turnira kojem je pripao trofej koji nosi ime Iva Ivaniša je Domenico Mutariello iz Arechija, dok je najbolji golman Ivan Jurišić iz VK Jug CO.

Obje utakmice za medalju bile su neizvjesne. Mali Korčulani su poveli 3:0, i kada se očekivao da će doći do medalje, talijanska momčad je preokrenula rezultat i serijom od 5:0 došla do bronce. Na finalnoj utakmici između juga i Jadrana Novljani su također imali prednost od 5:2, ali tri uzastopna pogotka Hrvoja Zvona donijela su Jugu izjednačenje i na kraju peterce. Nakon prve serije peteraca rezultat je glasio 8:8, a potom je igrač Jadrana promašio, a Hrvoje Zvono Zakucao loptu u gol suparnika i tako je Jug osvojio titulu po drugi put. Čestitamo svim mladićima i trenerima Đaniju Pecotiću i Željku Vukčeviću.

Tekst i foto: Jug.hr

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist