Zanimljivosti

Tko je zakasnio na posao?

Tko je zakasnio na posao?

Budući da je u utorak, 26. lipnja, nakon produženog vikenda, u Gradskoj upravi zavladao novi režim radnog vremena od 7 do 15 sati, za gradske zaposlenike spremne na nove radne pobjede organizirali smo malu „čeku“ pred vratima zgrade.

Obične gradske „šljakere“ ne spominjemo, odmah treba reći kako su došli na vrijeme, ali je uvijek interesantno vidjeti kako istaknuti gradski službenici odgovaraju na ovakvu vrstu izazova.

Vrijedi spomenuti prvoga, već u 6:48 iza kantuna se pojavio portir Ivo Marčinko, dugogodišnji zaposlenik i dobri duh Gradske uprave. Srdačno nas je pozdravio i vedro produžio. Četiri minute kasnije pojavio se i gradski glasnogovornik Zoran Obradović.

Prolazno vrijeme – 6:52 – nije loše. Prišao nam je pozdraviti nas, trenutak srdačno uputio par riječi i nastavio za ured. U 6:55 na skalinima Gradske uprave pojavila se i Suzana Kosović, savjetnica za gospodarstvo i nekadašnja pročelnica, koja je svoj radni dan započela u razgovoru s kolegicama.
 
KASNO I ZA ZIMSKO RADNO VRIJEME
 
Do 7 sati, novog službenog početka radnog vremena, kroz vrata uprave prošlo je desetak zaposlenih. Šest minuta kasnije „timbrali“ su se glasnogovornica Antonela Đurđević Bujak i pročelnik Igor Deranja. Najkasnije je na posao pristigao gradonačelnikov savjetnik za more i priobalje Rikard Rossetti, gotovo sat i pol nakon početka radnog vremena (kasno čak i po zimskom rasporedu), ali to je razumljivo, budući da onaj kojeg ima savjetovati dotad još nije bio u svom uredu, pa čemu žuriti?

Čekali smo, ali nismo dočekali gradonačelnika Vlahušića i njegove zamjenike Tatjanu Šimac Bonačić i Nika Šalju. Oni se ionako više vežu protokolom i obvezama izvan ureda i imaju klizno radno vrijeme.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist