Natrag
23.9.2017 15:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

LAPADSKA OBALA ZAGRAĐENA Kreće li Pašalić u izgradnju marine?

2.10.2015 @ 19:35 Dulist Aktualno
6;6

Podijelite:

Ovaj petak, u popodnevnim satima na parkiralištu ispred hotela Kazbek osvanula je metalna ograda s natpisom GRADILIŠTE – zabranjeno parkiranje.

Ako je zaista riječ o budućem gradilištu, na tabli nema informacije tko je izvođač radova, tko je izdao građevinsku i lokacijsku dozvolu niti o kojem je projektu riječ. Dodajmo i to kako se na fotografiji vidi da je zatvoren ulaz, ali je sa strane pumpne stanice Orsan ograda otvorena, pretpostavljamo za izlaz ograđenih automobila.

Neslužbeno saznajemo kako je ogradu postavio Franjo Pašalić, čija tvrtka upravlja Marinom Frapa, a kojem je Vlada nedavno dodijelila koncesiju za gradnju marine na ovom području.

Kako bismo dobili više podataka, kontaktirali smo ravnatelja Županijske lučke uprave Željka Dadića, koji nam je kazao: ”Ne znam ništa o tome, to je nadležnost Grada Dubrovnika.”

Potom smo kontaktirali i dogradonačelnika Željka Raguža, koji je pak odgovorio ovo:
– To područje nije pod upravljanjem Grada Dubrovnika nego županijske lučke uprave – istaknuo je dogradonačelnik.

I dok Županijska lučka uprava i Grad Dubrovnik prebacuju loptice jedno na drugo, mi se pitamo ima li odgovora na pitanje u naslovu. Podsjetimo i to kako je Pašalić najavio izgradnju marine ovu jesen…

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana