Politika

Tko je koga predložio…

Tko je koga predložio...

Olga Muratti, Tatjana Šimac Bonačić, Marija Kisić Kamić, Niko Šalja, Mladen Gojun, Božidar Memed i Mujica Zijadić kandidati su Gradskog odbora SDP-a Dubrovnik za listu Kukuriku koalicije u X. izbornoj jedinici.

No, izgledno je kako će samo jedan od njih uistinu i biti uvršten na listu, jer je doznajemo dubrovačkoj gradskoj organizaciji, od najviše tri mjesta s juga Hrvatske, namijenjeno samo jedno mjesto na listi. Ostala dva predložit će Županijska organizacija SDP-a koja se sastaje već ove srijede u Stonu.

A imena dubrovačkih kandidata iznjedrili su na sinoćnjem sastanku članovi gradske organizacije predlažući se između sebe. Tako je kako doznajemo Olgu Muratti predložio Niko Šalja, a Tatjanu Šimac Bonačić Ivona Labaš. Nika Šalju predložio je pak Josip Mikulić, dok je Mladena Gojuna, ali i Mujicu Zijadića predložila Marija Kisić Kamić. Nju je pak kao kandidatkinju za listu predložio Mujica Zijadić zajedno s Božidarom Memedom.

O kandidatima gradskog odbora očitovat će se i Županijska organizacija na sutrašnjem sastanku, te će se svi prijedlozi potom adresirati središnjici i predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Za preostala dva mjesta iz Dubrovačko-neretvanske županije 'borit' će se doznajemo Mladen Marelić, koji je s dva glasa više pretekao predsjednika ŽO SDP-a Davora Penića, te Dalibor Obradović kao pretendent iz Metkovića i Ivo Karamatić iz Ploča.
 

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist