Crna kronika

TJEDAN NA CESTAMA 18 prometnih, 5 teže, 21 lakše ozlijeđen

TJEDAN NA CESTAMA 18 prometnih, 5 teže, 21 lakše ozlijeđen

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 18 prometnih nesreća u kojima je pet osoba teže, a 12 ih je lakše ozlijeđeno.

Upravljajući motociklom, dubrovačkih registracijskih oznaka, predio Kaboga u Dubrovniku, 31-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem i zajedno sa motocikom i 30-godišnjim putnikom pao na kolnik nakon čega je u klizanju motocikom udario u metalni stup i stablo. U ovoj prometnoj nesreći vozač je teže,a putnik lakše ozlijeđen te su obojica zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Preksinoć, 27.srpnja, oko 20 sati zaprimljena je dojava da jedno vozilo na A1 kod čvora Ploče prema BiH vozi u krivom smjeru, a koje je zaustavljeno od strane HAC-a na izlazu Čarapine. Utvrđeno da se radi o automobilu, finskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Kosova kojem je od strane policijskih službenika naplaćena novčana kazna, a također mu je izrečena i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od jedne godine.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist