DuList IN

Terezi Kesoviji nije drago što će dijeliti binu s Nives Celzijus?

Terezi Kesoviji nije drago što će dijeliti binu s Nives Celzijus?

Ovogodišnji međimurski festival zabavne glazbe obilježit će natjecanje Tereze Kesovije, Alke Vuice i Nives Celzijus.

Tri sasvim različite generacije hrvatskih pjevačica u četvrtak 13.studenoga navečer borit će se za Grand Prix u sportskoj dvorani Termi Sveti Martin.
Dok Tereza nastupa unplugged s instrumentalistom Antom Gelom, Alka Vuica u pratnji festivalskog orkestra u dosad neviđenom izdanju predstavlja “Okus meda”, Nives Celzijus pokušat će njihovu interpretaciju nadmašiti demonskim plesom i novom pjesmom “Inferno”.
No, kako doznajemo, Terezi navodno nije drago što će na istoj pozornici pjevati s Nives. Njezini prijatelji kažu da Tereza ne voli kad se umjesto glasom pjevači promoviraju scenskim efektima. Smeta je, dodaju, što je danas sve važnije od pjesme i sa sjetom se prisjeća nekadašnjih glazbenih festivala na koje se bez dobrog glasa nije moglo ni pomisliti. Alka je pomirljivija prema novim trendovima.
– Pravi pjevači ionako pjevaju u Metropolitanu, ne na Međimurskom festivalu. Nije ovo borba pjevača, pobijedit će najbolja pjesma – kaže Alka koja je nekad bila idol Nives Celzijus.
– Pročitala sam njezine knjige i ugodno se iznenadila. Nives jako dobro piše i vidi se da su to njezina iskustva. Krasna je i vrijedna žena – hvali Alka mlađu kolegicu.
Istarska kantautorica će u pratnji festivalskog orkestra pjevati ‘Okus meda’. Tereza ima unplugged nastup s instrumentalistom Antom Gelom, a Nives Celzijus će njihove interpretacije pokušati nadmašiti demonskim plesom s pitonom i pjesmom ‘Inferno’.
– Dok prvi put nisam primila zmiju u ruke, mislila sam da su ljigave. Imaju divnu kožu i ne bojim ih se. Vlasnik mi je rekao da zmiji ponekad pukne film pa malo gricne. Mene nije, valjda sam joj se svidjela – kaže Nives Celzijus.
I dok Nives marljivo vježba za svoj sutrašnji nastup sa zmijom, Alka će na pozornicu u španjolskoj haljini sestrične Matije Vuice. Izvest će jednu od rijetkih pjesama za koju nije sama napisala riječi.
– Govori o velikoj ljubavi koja se provlači kroz cijeli život, a naposljetku preraste u prijateljske, karmičke odnose – kaže Alka Vuica.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist