DuList IN

Tereza ponovno u bolnici zbog sepse

Tereza ponovno u bolnici zbog sepse

Tereza Kesovija završila je u srijedu navačer u Zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti, gdje je zbog sepse zaprimljena nakon višednevne borbe s visokom temperaturom.

– Slaba sam. Samo ležim. Previše sam nemoćna da bih čitala pa sate provodim gledajući u prazno. I plačem – izjavila je Tereza za Jutarnji list, dodavši kako je posljednja tri dana imala temperaturu koja je rasla i do 39,7.

– To me činilo jako umornom, a dodatno me iscrpljivalo to što bih se navečer zbog groznice prouzročene temperaturom tresla poput šibe na vjetru. Bakterija se raširila po cijelom tijelu pa su me, za prvu ruku, hospitalizirali na Dječjem odjelu Zarazne bolnice. Dobivam antibiotike i mnogo tekućine.

Ne znam koliko ću dugo morati biti u bolnici. Ovdje svi brinu o meni, ali mi je teško, jer moj sin Alan i njegova Ljiljana imaju svečanost na kojoj će nakon dvadeset i pet godina obnoviti vjenčane zavjete, a ja neću biti s njima. Neću ih moći zagrliti, neću ih moći poljubiti – govori za ovu dnevnu novinu Tereza.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist