DuList IN

TERASA HOTELA VALAMAR PRESIDENT Čarobna ljetna večer s ‘The Frajlama’!

TERASA HOTELA VALAMAR PRESIDENT Čarobna ljetna večer s 'The Frajlama'!

Očaravajući vokali, sjajan ukus za kostimografiju i dvije akustične gitare samo su djelić onog što The Frajle čini posebnima, a u što će se moći uvjeriti svi posjetitelji njihovog koncerta koji će se održati ovog petka, 25. kolovoza na terasi hotela Valamar Dubrovnik President 5* s početkom u 21 sat.

Obrade pune pozitivne energije i radosti koje izvode ove četiri iznimne dame te autorske pjesme koje su okupirale brojne radio postaje diljem regije već osam godina privlače mnogobrojnu publiku različitih glazbenih ukusa i usmjerenja. Ono što Natašu Mihajlović, Mariju Mirković, Jelenu i Nevenu Buču nesumnjivo izdvaja od ostataka glazbene scene jest jedinstvena komunikacija s publikom koja ih na jednak način sluša i gleda od prve do posljednje sekunde njihovih koncerata.

Ako i vi želite biti dio prekrasne glazbene priče i uvjeriti se zašto su The Frajle melem za oči i uši, ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji i 180 kuna na dan koncerta možete kupiti na recepciji hotela Valamar Dubrovnik President 5*. U cijenu ulaznice uključeno je i piće dobrodošlice, a svim posjetiteljima koncerta osiguran je besplatan parking u blizini restorana Komin.

Podsjećamo, u sklopu raznolikog programa Ljeta u Valamaru večeras će s početkom u 21 sat u kampu Solitudo Buco Pende obilježiti 50 godina svoje glazbene karijere. Ulaznice za koncert na kojem će ova dubrovačka legenda nastupiti sa svojim gostima i prijateljima možete kupiti po cijeni od 70 kuna, a svim posjetiteljima će, kao i kod dosadašnjih koncerata u kampu Solitudo, biti osiguran besplatan parking.

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist

Dubrovački zet najavio predstavu o kraljici estrade – Seve nacionale

Dulist