Aktualno

TBF nije dopustio prijenos cijelog koncerta

TBF nije dopustio prijenos cijelog koncerta

Sukladno izjavi gospodina Đura Capora koja je objavljena na dubrovačkim portalima, a vezano za incident ili performans, ovisno kako koja strana to doživljava, u rane jutarnje sate u petak u CC-u REVELIN, dužni smo reagirati, objavili su s Radija Laus na čijem je portalu emitiran livestream s koncerta TBF-a.

Objavu prenosimo u cijelosti:
 
„Izjava glasi: Direktni prijenos s  koncerta na webu je prekinut ne zato da jer se vlasniku gesta TBF-a činila simpatičnom, nego kao čin klasične cenzure, kako bi se od očiju javnosti sakrilo što se u Gradu događa i što o tom misle splitski umjetnici.
Činjenično stanje je slijedeće: Prijenos koncerta je prijevremeno prekinut iz razloga što TBF-ovci nisu dopustili snimanje cijelog koncerta, nego samo tri početne pjesme, što je i ispoštovano. Također, zbog tehničkih problema prijenos koncerta bi bio svejedno prekinut prije kraja samog koncerta.
 
Nakon završetka prijenosa na izlazu smo sreli gospodina Slavena Tolja i usputno mu izrazili razlog prekida prijenosa, tako da nam nije jasno odakle gospodi Caporu i Tolju informacije da je prijenos prekinut zbog cenzure vlasnika kluba.
Dapače, vlasnici su bili izrazito razočarani prekidom prijenosa, jer je prijenos išao na jedan nacionalni i dva lokalna portala, što je trebala biti iznimna promocija za klub pred nadolazeću sezonu.“
 

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist