Aktualno

TAKSISTICA KATARINA Bila je to sitnica od srca, vodim se onom ‘Dobro je činiti dobro’

TAKSISTICA KATARINA Bila je to sitnica od srca, vodim se onom 'Dobro je činiti dobro'

Naša sugrađanka Katarina je ovih dana učinila nešto što je cijeli Dubrovnik oduševilo – a za nju je to samo sitnica, za koju se možda ne bi niti znalo da se majka petero djece nije zahvalila putem DuLista!

Podsjetimo, naša čitateljica, majka petoro djece, kazala je kako je vodila dijete na pregled u bolnicu, a da stvar bude dodatno komplicirana, nezaposlena je i bez svog automobila.

Čekajući autobus za Mokošicu, iznenadila ju je simaptična Katarina…
– Kraj nas staje žuti taxi broj 74, a za volanom djevojka. Kažem joj da nismo naručili taxi, na što mi ona odgovori da će nas ona povesti kako s djecom ne bih stala na suncu. Tijekom vožnje smo se lijepo ispričali, a ispričala sam joj i o svojom trenutnoj situaciji. Sve u svemu, bila je to jedna ugodna vožnja, a na kraju mi djevojka ostavlja svoj broj i kaže da slobodno mogu nazvati kad nam god što treba. Vožnju nam nije naplatila te mi je pomogla iznijeti kolica…Bila sam ugodno iznenađena da još postoje tako dobri i dragi te humani mladi ljudi. Danas popodne dok sam se igrala s djecom zvoni netko na vrata. Kad ona ista sinjorina iz taxija s poklonima za djecu. Rekla mi je kako je htjela samo malo obradovati dječicu jer zna kako je danas teško vrijeme… Suze su mi krenule od radosti – kazala nam je emotivno čitateljica.

Naravno, Katarina je, nakon brojnih čestitki i lijepih riječi, a kako nam je kazala, ‘za sitnicu od srca’, koje je dobila putem svog Facebooka, i sama zapisala kratko na Facebooku:

Hvala svima na lijepim riječima, nema boljeg osjećaja nego razveselit i usrećit nekoga i uvijek ću se voditi onim DOBRO JE ČINITI DOBRO! ❤

Moramo li spomenuti kako je i ovaj status dobio mnoštvo prekrasnih komentara? Pa, Katarina, svaka Vam čast!

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist