Sport

SVI ZA OGIJA Obradović uručio donaciju Juga

SVI ZA OGIJA Obradović uručio donaciju Juga

Vaterpolski klub Jug Croatia Osiguranje je okončao humanitarnu akciju pokrenutu krajem prošle godine, a u kojoj je podvodnim kamerama snimljen kalendar za 2015. godinu.

Naime, iznos od 10 kuna od svakog prodanog kalendara uplaćen je u svrhu pomoći oporavka navijača Juga Marijana Ogreste koji je teško stradao u prometnoj nezgodi prije gotovo četiri godine. Od tada je nepokretan i uz 24-satnu skrb roditelja potrebna mu je i svakodnevna fizioterapija. Tiskano je 600 kalendara, a VK Jug CO je današnjim danom na račun uplatio 6.000 kuna.

Nije slučajno da je upravo Paulo Obradović danas posjetio obitelj Marijana Ogreste u Cavtatu i predao im kalendar potpisan od svih igrača, trenerku VK Juga CO i potvrdu o uplati. Naime, Marijan i Paulo su davno počeli zajedno trenirati vaterpolo.

Alo mali! – s vrata je Paulo zazvao Marijana i odmah izmamio osmijeh na njegovo lice.

– Pozdravlja te cijela ekipa i želi ti da što prije dođeš na naše utakmice. Donijeli smo ti trenerku da možeš vježbat u njoj i kalendar na kojega su se svi potpisali, ali ti ćeš ga vazda držat na prosincu, jel’ da? Nismo zaludu išli skupa u školu i trenirali zajedno vaterpolo… – nasmijao je Paulo cijelu obitelj Ogresta koja se i ovim putem zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli u Marijanovom oporavku.

– Tri puta tjedno idemo na terapije u Igalo. Napredak postoji, ali trebat će puno strpljenja i ljubavi da jednoga dana dočekamo ono što svi želimo. Velika hvala Jugu, klubu s kojim živimo svaki dan. Ovo nije prva akcija kojom nam pomažu i mi ćemo im vječno biti zahvalni, baš kao i svima ostalima koji nam pomažu – rekao je Damir Ogresta, Marijanov otac koji nam je prepričao jednu zgodu tijekom posljednje utakmice između Primorja i Juga.

Nakon što su pogledali izravni prijenos utakmice iz Rijeke, u obitelji se još jednom pregledala snimka. Damir je i tijekom snimke komentirao poteze i navijao, a Marijan uz oca još jednom proživio svaki trenutak utakmice. Naravno, Paulov gol je posebno proslavljen.

VK Jug CO se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, prije svega Deanu Tošoviću i Foto studiju Adria iz Dubrovnika, te fotografu Antoniju Rossettiju, potom dubrovačkoj poslovnici tvrtke Tisak koja je omogućila distribuciju i prodaju kalendara, Orsatu Frankoviću i dizajnerskom studiju Flomaster, tiskari Alfa – 2 iz Dubrovnika koja je također dala veliki doprinos u realizaciji akcije.

 

Izvor: VK Jug CO

Pročitajte još

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist