Sport

SVI U GOSPINO POLJE Square dočekuje Vinkovčane!

SVI U GOSPINO POLJE Square dočekuje Vinkovčane!

Malonogometaši Squarea danas dočekuju MNK Vinkovci u sklopu uzvratne utakmice osmine finala Kupa Hrvatske. Prvi susret odigran u Vinkovcima prije tjedan dana završio je uvjerljivom pobjedom Dubrovčana 9:2.
Upravo je taj rezultat donio mir u redove ‘crveno-plavih’ iako su u Vinkovce putovali s dozom straha jer se na prvaka 2. HMNL Istok išlo bez pola momčadi. U prvom susretu nedostajali su Hrvoje Cvjetković, Duje Rezo, Mato Šimunović i Denis Hasanović.
Srećom, na krilima Micevskog i Đuraša koji su postigli po tri pogotka, Square je jednom nogom u završnici Kupa jer je osigurao čak sedam pogodaka prednosti iz prve utakmice.
– Izuzetno je bilo bitno napraviti visoku pobjedu u Vinkovcima gdje smo praktički osigurali plasman u četvrtfinale Kupa. Sedam pogodaka razlike dalo nam je pravo da kroz cijeli tjedan radimo na maksimalnoj razini, točnije na usavršavanju fizičke spreme za predstojeće oglede u 1. HMNL. Možda će se na utakmici vidjeti mali umor kod igrača, međutim radimo prema planu i programu jer tempiramo formu za prvoligaške dvoboje – rekao je trener Marinko Mavrović koji je potom u jednom dahu izdiktirao sastav za ogled protiv Vinkovaca: –U kadru su vratari Primić i Turuk te Bačić, Micevski, Đuraš, Tikvica, Konsuo, Hasanović i Šimunović.
Treba istaknuti da Hrvoje Cvjetković još uvijek nije zaliječio ozljedu koljena te sutra neće biti u sastavu kao ni Duje Rezo koji odrađuje drugu utakmicu kazne zbog crvenog kartona u posljednjem kolu 1. HMNL.
Utakmica se igra od 19 sati u sportskoj dvorani Gospino polje.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist