Sport

SVI U GOSPINO POLJE ‘Pituri’ moraju ‘skinuti’ Starr!

SVI U GOSPINO POLJE 'Pituri' moraju 'skinuti' Starr!

U subotu u 17 sati u dvorani B Sportske dvorane u Gospinom polju igra se derbi susret 11. kola Hrvatske stolnoteniske Superlige između Libertas Marinkolora i varaždinskog Starra, objektivno dvije najbolje momčadi ovogodišnje sezone.

Kako bi zasjeli na vrh ljestvice ‘Pituri’ moraju slaviti s minimalno 4:2, budući da su ih varaždinci u prvom dijelu sezone svladali s 4:3.

-Varaždincima neće biti lako igrati u Gospinom polju. Uvjeren sam da će naši igrači dati sve od sebe da dobiju ovaj susret te uz njihovu dobru igru i uz veliku podršku gledateljstva i uz odličnu navijačku atmosferu u dvorani B, kakva je primjerice bila prošle godine u završnici play offa protiv ekipa STK Dr. Časl i GSTK Zagreb, sveukupno rezultirati da dobijemo ovaj važan susret – izjavio je predsjednik kluba Marinko Matulović.

STK Libertas Marinkolor poziva sve navijače i sugrađane da pruže svoju podršku te dođu navijati u subotu za ekipu kojoj bi ovo bila osma uzastopna pobjeda. ‘Pituri’ će nastupiti u sastavu: Miho Simović, Neven Juzbašić, Tomislav Zubčić, Marko Venier, Marko Šarić, Filip Mikulić i Nedjeljko Ogresta.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist