Sport

SVI U GOSPINO POLJE Nacional večeras mora pasti!

SVI U GOSPINO POLJE Nacional večeras mora pasti!

Malonogometaši Squarea večeras igraju uzvratnu utakmicu polufinala prvenstva Hrvatske. Protivnik je najveći mogući rival – zagrebački Nacional, pobjednik ovogodišnjeg Kupa koji je upravo preko Squarea stigao do titule najbolje momčadi.

Zagrebački malonogometaši su u prednosti 1:0 zbog uspjeha na svom terenu prije tjedan dana. U finale PH ide momčad koja prva ostvari dvije pobjede, pa s toga Squareu večeras igra jedino pobjeda za ‘majstoricu’ koja odlučuje putnika u finale!

Osim poraza Square je uvelike ‘nastradao’ od strane sudaca u prvoj utakmici. Naime, osim što je Jurić ‘pocrvenio’ već u 14. minuti uslijedile su drastične i čudne odluke radi prigovora tijekom utakmice od strane Josipa Jurića i Hansa Matića, trenera vratara. Naime, nakon utakmice stiglo je priopćenje, Josip Jurić je kažnjen s tri, a Hans Matić s čak četiri utakmice kazne! Unatoč svim problemima, jer je osim Jurića i Matića koji su kažnjeni, ozljeđen i Mateo Vodopić, u Klubu vlada velika euforija i napetost jer je ulog velik!

Dubrovački klub ima priliku zaigrati u finalu, a na tom putu stoji FC Nacional Zagreb koji u Dubrovnik stiže u najjačem mogućem sastavu predvođen reprezentativcima Srbije, Borkom Surudžićem i Mladenom Kocićem te Cleytonom Renatom Baptistelom, reprezentativcem Italije!

Malonogometni ‘rat’ igra se u sportskoj dvorani Gospino polje od 19 sati, a ovim putem pozivamo navijače da u dvoranu dođu već oko 18 sati kako bi se izbjegle gužve na ulazu.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr