DuList IN

Svi šapću o haljini Vlatke Pokos…

Svi šapću o haljini Vlatke Pokos...

Poznata hrvatska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nemalo je iznenadila uzvanike velikog turističkog događaja koji se ovog vikenda održao na otoku Korčuli.

Cijelodnevni program koji se odvijao na različitim lokacijama, ova je voditeljica, inače, pohvalila se i apsolventica turističkog managmenta, odradila u samo jednoj haljini.

Pokos je, naime, bila angažirana za vođenje proslave otvaranja obnovljenih hotela HTP Korčula na kojem su uz ministra turizma Darka Lorencina nazočili i brojni političari Dubrovačko – neretvanske županije, predstavnici vlasnika kao i korčulanski poduzetnici.

Najprije je tijekom jutarnjih sati svečano otvoren obnovljeni Hotela Liburne. Popodne je uslijedio obilazak Hotela Korčula koji je zasjao u novom ruhu, dok je završetak ulaganja u hotelske kapacitete na Korčuli vrijedno 50 milijuna kuna obilježeno svečanom večerom sa zabavnim programom i modnom revijom. I čitav voditeljski posao Pokos je odradila u jednoj, (istoj) bijeloj haljini. Iz modnog kuta gledano, haljina je bila doista lijepa i Vlatki izvrsno pristajala, no…

– Svi su u crnome pa se ne vide u mraku, moja sreća je da sam ja u bijelom – izgovorila je u mikrofon Vlatka Pokos, pokušajući valjda umanjiti neugodnost, budući da je dio uzvanika koji je cijeli dan pratio ovo za Korčulu iznimno važno događanje, krenuo sa šaputanjem o njenoj bijeloj haljini.
Šaputanja bi sigurno krenula sve i da za svečanu večeru protokol nije nalagao dress code – crno.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović