DuList IN

Svi na Torta party

Svi na Torta party

Sladokusci će ovu subotu svakako doći na svoje jer se pred Sponzom održava četvrti humanitarni Torta party u organizaciji dubrovačke TZ.

Putem prigodne prodaje, uz pomoć učenika Turističke i ugostiteljske škole, prikupljeni novac uplatit će se za humanitarnu svrhu. Za cijenu od 10 kuna dobit će se dva bona, jedan za "Torta party", a drugi će se moći iskoristiti za topli napitak u Cele. Ove godine prihod će biti namijenjen udruzi "Zajedno do zdravlja" za projekt "Asistent u vrtiću" koji se uvodi u siječnju 2012.

"Torta party" koji se održava u subotu, 10. prosinca u 11 sati pratit će i animacijski program za djecu "Klaun show", a očekuje se i dolazak Djeda Božićnjaka koji će dijeliti slatkiše.

Kako navode iz dubrovačke TZ na poziv upućen ugostiteljima, hotelijerima, slastičarima i medijskim kućama da se pridruže u akciji i doniraju torte i kolače, ove se godine odazvalo njih dvadeset i troje – Grad Dubrovnik, Restorani Mimoza, Proto, Dubrovački kantun i Mea Culpa, Hoteli Babin kuk, Hilton Imperial, Pucić Palace, Importanne Resort, Dubrovnik Palace i Excelsior, Slastičarna Ane, Dolce Vita, Gabi i Pupica, a od medijskih kuća sudjelovat će duList, Dubrovnik Portal, Glas grada, Radio Laus, Soundset Ragusa, Dubrovački vjesnik, Dubrovnik.net i Radio Dubrovnik.
 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist