DuList IN

Sveti Vlaho i Nora Fora u srcu

Sveti Vlaho i Nora Fora u srcu

Festa sv. Vlaha u New Yorku protekla je svečano i veselo – uz večeru i koktele s početkom u 18 sati, u restoranu Ponticello goste je zabavljala i gošća Tatjana Cameron Tajči.

Festanjuli gospar Goran Komarica i gospar Miro Klečina u ime novoizabrane uprave pozdravili su prigodnim riječima sve prisutne uzvanike. Ujedno je odana i pocast nedavno preminulim clanovima kluba Ralphie Boccanfuso, Ivu Peraici i Saroj Šimunović.

Kao specijalna gošća nastupila je popularna pjevačica Tajči, koja u New Yorku trenutno snima svoj najnoviji album.

Za ples su se pobrinuo band Srdjana Gjivoje, a Michelle i Alberto Stražičić balali su Linđa. Festa je bila više nego uspješna i ostalo se do sitnih jutarnjih sati, poručili su iz kluba Dubrovnik.

A da Festa protekne u još plemenitijem duhu, naši Dubrovčani u New Yorku prisjetili su se i najpoznatije hrvatske lavice – male Nore Fore, koja je i njima tu večer bila u srcu.

U upravi kluba po prvi put se nalaze čak tri žene,napominju iz kluba. One su Noris Boccanfuso, dr. Nena Golubović  i Vesna Gjivoje.  U upravi su takodjer Luko Šimleša, Pavo Mrnarević, Srdjan Gjivoje, počasni predsjednik Davor Gjivoje i nanovo izabrani predsjednik kluba Šime Šimunović.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist