Sport

Sve je spremno za Silente i utakmicu Jug-Budva

Utakmica Jug-Budva i Silente

Sve je spremno za glazbeno sportski spektakl koji će se dogoditi u subotu, 25. siječnja 2014. godine u Dubrovniku, točnije na Gradskom bazenu Juga u Gružu.

Koncertna promocija CD-a Lovac na čudesa dubrovačke grupe SILENTE i utakmica 13. kola Triglav Jadranske vaterpolske lige između Jug Croatia osiguranja i Budve zajednički su sadržaj koji počinje od 18,30.

– Jedva čekamo i veselimo se utakmici protiv Budve najviše zato što će se prije utakmice održati koncert naše dubrovačke grupe SILENTE. Očekujemo da će ovaj spoj glazbe i sporta ispuniti tribine gruškog plivališta i da ćemo svi zajedno našim sugrađanima pružiti istinski spektakl. Momčad Juga će se pripremiti kako bi ispunila očekivanja svojih navijača i kako bismo ih svojom igrom protiv Budve pozvali na rezultatski gledano puno važniju utakmicu koja je na rasporedu u srijedu, 29. siječnja u 17,30 sati kada nam u Dubrovnik dolazi višestruki prvak Europe – talijanski PRO Recco izjavo je Marko Bijač, vratar Jug Croatia osiguranja.

Koncertnoj promociji pred svojim sugrađanima se vesele i članovi grupe SILENTE:
– Ovakvi događaji su čista suprotnost od standardne priče. Ako mislite da takvo što možete podržati dođite i uz dobru volju se prepustite i uživajte – riječi su kojima je član grupe SILENTE Tibor Karamehmedović najavio koncert i utakmicu.

Nakon utakmice pozivamo sve navijače i posjetitelje na druženje u klupskom kafiću uz igrače Juga i članove banda. Igrači Juga će dijeliti autograme, a istovremeno članovi grupe SILENTE će se potpisivati na CD ‘Lovac na čudesa’.

Požurite kupiti ulaznice za subotnji spektakl. Naime, po cijeni od 30 kuna, one mogu se kupiti u uredima VK Jug Croatia osiguranje, te u dubrovačkim kafićima: Fashion, Mirakul, Primo i Fortuna uz podsjetnik kako godišnje članske iskaznice VK Jug CO vrijede kao ulaznica za subotnji program. Na dan utakmice od 9,00 sati na blagajni Juga bit će moguće, uz predočenje Libertasovog pokaza, kupiti i ulaznice za 10 kuna. Vrata gruškog plivališta bit će otvorena od 17,30 sati.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist