Vaše vijesti

SVAKODNEVNI KONFLIKTI Što se to događa na putu za Bosanku?

SVAKODNEVNI KONFLIKTI Što se to događa na putu za Bosanku?

Na našu je redakciju pristigla reakcija ogorčene čitateljice na svakodnevnu gužvu na putu prema Bosanci zbog koje nastaju konflikti između živčanih vozača.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

‘Osobno kad se spuštam u grad s Bosanke, minimalno 20-ak kombija, stranaca, lokalaca i taksista sretnem. Meni osobno treba za spustiti se recimo 3-4 minute, sad zamislite koja je to količina vozila na dnevnoj bazi. Svi smo se naučili izmicati, svako malo izbije neki konflikt, ali navikli smo već.

No, gledam lica tih prestravljenih turista. Strašno, kakav dojam ostavlja situacija koju ću Vam predočiti, to nema riječi. Prvo što je toliko ružno, drugo što je užasno opasno. Na jednom dijelu tik ispod Srđa takva je rupetina, tako dok sam slikavala dva auta su se sklonila da bi prošla i ‘nasadila’ se odnosno lupila donjim dijelom. Zadnja okuka prema Srđu, nema ograde, a kraj puta se postupno urušava.

Zar stvarno nitko od nadležnih to ne vidi, ili vidi i ignorira. Zamislite situaciju kada padne kiša… Slike ne reprezentiraju stvarno stanje koje je još gore.’

Pročitajte još

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist

MOST DUBROVNIK ‘Zbog čega se izlijeva kanalizacija i zagađuje Rijeku dubrovačku?’

Dulist