Aktualno

SVAKA KUNA DOBRO DOĐE Pomozimo Ivici koji se bori s teškom bolešću

SVAKA KUNA DOBRO DOĐE Pomozimo Ivici koji se bori s teškom bolešću

Molio sam i još uvijek molim za pomoć! Nije valjda da vam je teško odreći se kave da mi pomognete… Nije sramota uplatit 20 kuna, sramota je ne uplatit… – napisao je, tražeći pomoć, naš sugrađanin Ivica Vujičić na svom Facebook profilu.

Istaknuo je u svom apelu za pomoć kako bi volio da je zdrav, da ne mora moliti pomoć. Ali, kaže, nema izbora…

– Ali nisam zdrav i nemam izbora, molim vas pomozite koliko tko može, nema ljutnje ako neko i ne može. Jako mi je loše, pomozite, odrecite se jedne kave! Hvala svim koji su mi pomogli nesebično do sada – kaže Ivica, koji se trenutno nalazi na liječenju u Zagrebu.

– Najljepša hvala! Trenutno sam u Zagrebu, u Klinici za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’. Operiran sam četiri puta, radi se o tumoru, dobroćudnom ali na nezgodnom mjestu. Ne tražim novac bez veze, treba mi pomoć. Stvarno ima dobrih ljudi, pa mi pomažu, inače ne bih sa svojom plaćom sve ovo izdržao. Hvala puno svima koji su mi voljni pomoći i svima koji brinete – kaže Ivica, koji dodaje tužno:

Malo mi je nezgodno pisat, jer mi je oduzeta desna strana tijela, ne vidim, ne čujem na lijevo uho, ne mogu puno govoriti, ne mogu gutati. Ako nekog zanimaju detalji, imam sve uredne papire – piše Ivica, a kako je najbolje preći s riječi na djela, evo kako možete pomoći!

Uplatiti možete te na taj način pomoći Ivici na:
Ivica Vujičić
Erste banka
HR7124020063205155588

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist