Zanimljivosti

SUTRA NA PILAMA Družite se i educirajte s Policijom!

SUTRA NA PILAMA Družite se i educirajte s Policijom!

U organizaciji Postaje prometne policije Dubrovnik sutra, 8. ožujka, u vremenu od 10 do 13 sati, na platou Pile u Dubrovniku, održat će se promidžbeno-preventivna akcija koja ima za cilj upoznati građane s posljedicama vožnje pod utjecajem alkohola.

Građani će kroz razgovor s policijskim službenicima imati priliku iz prve ruke saznati na koji način alkohol djeluje na organizam vozača kao i mogućim posljedicama vožnje pod utjecajem alkohola te zakonskim propisima koje reguliraju spomenuto područje.

Osim toga, građani će imati priliku koristiti tzv. pijane naočale i na poklon dobiti brošuru sa svim informacijama o posljedicama vožnje pod utjecajem alkohola, prebrze vožnje, ne korištenje zaštitne kacige za vrijeme vožnje mopeda i motocikala i slično.
– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane da se pridruže ovoj akciji i upoznaju sa mjerama prevencije u prometu, a kako bismo svi zajedno doprinijeli što boljem stanju sigurnosti u prometu na cestama naše Županije -kazali su nam za kraj iz PU dubrovačko neretvanske.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist