Grad

SUTRA ČUVAJTE ŽIVCE! U Gruž uplovljava šest brodova s 9123 putnika

SUTRA ČUVAJTE ŽIVCE! U Gruž uplovljava šest brodova s 9123 putnika

Ovog četvrtka očekuju nas gužve na prometnicama, budući da u Dubrovnik uplovljava šest brodova na kružnim putovanjima ukupnog kapaiteta 9 123 putnika.

Čak četiri broda uplovljavaju od 6.30 do 9 sati, a svi će zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta pristati u Luci Gruž.

-Stoga se očekuje i gužva na prometnicama, ali i veći pritisak pješačkog prometa na području povijesne jezgre i kontaktne zone. Sve nadležne službe Grada Dubrovnika, Sanitata Dubrovnik i Turističke zajednice Grada Dubrovnika su u pripravnosti te će u koordinaciji poduzeti sve da se u kritičnom dobu dana stvaraju što manje gužve i zastoji u prometu.

Lučka uprava Dubrovnik, kao što je najavljeno na sastanku kod gradonačelnika, sutra će primijeniti novi režim ‘puštanja’ autobusa za shuttle prijevoz prema povijesnoj jezgri na način da se po devet autobusa upućivati iz lučkog područja prema Gradu u intervalima od po 10 minuta. Grad Dubrovnik zahvaljuje građanima na razumijevanju – navode u obavijesti iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist