Grad

SUSRET KATOLIČKE MLADEŽI Koje će ceste biti zatvorene za promet?

Policija MUP

Povodom Susreta hrvatske katoličke mladeži idućeg vikenda iz Grada Dubrovnika objavili su detalje o izmjenama u cestovnom režimu u gradu Dubrovniku u subotu, 26. travnja.

Tako će u vrijeme održavanja Susreta katoličke mladeži u Gradu Dubrovniku u subotu 26. travnja vrijediti zabrana prometovanja za sva vozila na području Grada Dubrovnika i to od raskrižja državnih cesta D420 i D8 na zapadu (Most Dr. Franja Tuđmana) do raskrižja ulice II. Dalmatinske brigade sa državnom cestom D8, kao i na nerazvrstanoj cesti Komolac- Sustjepan u vremenu od 6 sati do 22 sata.

Od zabrane prometovanja izuzimaju se vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

Zbog potrebe smještaja većeg broja autobusa od 25. do 27. travnja bit će zabranjeno parkiranje svim vozilima, osim autobusa sudionika Susreta na slijedećim ulicama:
– Iva Vojnovića (sjeverna i južna parkirališna traka)
– Nikole Tesle (sjeverna i južna parkirališna traka)
– Ulica Frana Supila (sjeverna prometna traka na potezu Zlatni potok – hotel Belvedere)
– Miljenka Bratoša

Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavat će Upravni odjel za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika. Zahtjevi za izdavanje dozvola za prometovanje zaprimaju se u Upravnom odjelu za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika, na adresi Ćira Carića 3, zaključno s danom 25. travnja (petak) u 14 sati.

Na navedenim lokacijama postavit će se privremena regulacija prometa pa se mole svi sudionici u prometu da se ponašaju sukladno postavljenoj regulaciji prometa.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist