Sport

SUPERLIGA ‘Pituri’ otvaraju sezonu kod Srdoča

SUPERLIGA 'Pituri' otvaraju sezonu kod Srdoča

U subotu 24. rujna počinje nova sezona stolnoteniske HEP Superlige, a ‘Pituri’ u prvom kolu gostuju u dvorani Sportsko rekreacijskog centra 3. Maj kod riječke ekipe STK Srdoči.

U sastavu STK Libertas Marinkolora došlo je do promjena. Naime, u ljetnom prelaznom roku ‘Pituri’ su u svoje redove doveli dva jaka igračka pojačanja: Roka Tošića i Tomislava Japeca, a klub je napustio Tomislav Zubčić. Sastav ‘Pitura’ koji će nastupiti u natjecateljskoj 2016/ 2017 sezoni je: Miho Simović, Neven Juzbašić, Roko Tošić, Tomislav Japec, Marko Venier i Filip Mikulić.

Pored natjecanja u HEP Superligi, Kupu RH i ove godine ‘Pituri’ će se natjecati u europskoj stolnoteniskoj ligi – Ettu Cup. Već se zna da je STK Libertas Marinkolor domaćin 2. kruga ETTU Cupa grupe C 29. i 30. listopada 2016. u Sportskoj dvorani Gospino polje. U Dubrovnik dolaze tri jake stolnoteniske ekipe: Yironi Givatayim (Izrael), SK Vydrany (Slovačka) te Istanbul BBSK (Turska).

Nakon odigravanja međusobnih susreta najbolje plasirane dvije ekipe u grupi nastavljaju daljnje natjecanje tj. prolaz u 3. krug ETTU Cupa.

U klubu ne skrivaju ambicije da u ovoj sezoni s jakim igračkim kadrom nakon dva uzastopna osvajanja drugog mjesta u Superligi, ostvare svoj najveći uspjeh u povijesti kluba – osvajanje prvenstva Hrvatske, osvajanje Kupa te na europskoj stolnoteniskoj ostvare zapažen rezultat tj. plasman u 4. krug ETTU Cupa.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist