Aktualno

Šuica: Andro Vlahušić nanosi štetu proračunu!

Šuica: Andro Vlahušić nanosi štetu proračunu!

Andro Vlahušić nanosi štetu proračunu grada Dubrovnika – rekla je na izvanrednoj konferenciji za medije gradska vijećnica i bivša gradonačelnica Dubravka Šuica.

Naglasila je i kako gradonačelnik 'namjerno dovodi grad u štetnu poziciju'.
Naime, Bivša dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica i gradska vijećnica HDZ-a pokušala je od predsjednice Gradskog vijeća Olge Muratti zatražiti pauzu nakon gradonačelnikovog proizvanja s govornice na temu javne garaže.

Kako joj to nije bilo omogućeno vijećnici HDZ-a i HSS-a sazvali su u maloj vijećnici konferenciju za novinare na kojoj je i sama Šuica zbog javne garaže pozvala DORH.

– Tema garaža po stoti put namjerno je isprovocirana u preidzborno vrijeme. Vodstvo grada na čelu s HNS-om i SDP-om, odnosno Vlahušićem i Muratti, namjerno dovode grad u ovu poziciju, namjerno stvaraju problem i namjerno ne izvršavaju svoje obveze iz ugovora kako bi proizveli politički skandal – rekla je Dubravka Šuica dodavši kako je gradska uprava dužna ispunjavati obveze iz ugovora o garaži te voditi i upravljati gradom pažnjom dobrog gospodara.

– Naslijedili su sve ugovore pa i onaj o garaži. Hoće politički skandal – rekla je Šuica pitajući Vlahušića što to ne valja u ugovoru.

– Ja pozivam DORH da reagira i vidi koja je tu odgovornost gradonačelnika u odnosu na ovaj ugovor budući da namjerno proizvodi štetu za grad Dubrovnik. Ne usuđujem se ponoviti što je gradonačelnik rekao za govornicom. To je sramotno – govorila je na presici Šuica, napomenuvši kako ne postoji dobronamjeran čovjek koji neće reći kako je garaža ljeti spasila promet u gradu.

– Ovo je sramotan scenarij. Ugovor su naslijedili, on se može popravljati ako mu nešto fali – objašnjavala je dalje Šuica zaključivši kako aktualna gradska uprava 'ni jedan obični šank nije znala iznajmiti legalno i legitimno'.

http://youtu.be/X7b3gHlNORo

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist