DuList IN

Stvari vam u ormaru skupljaju prašinu? Donirajte ih za ovogodišnju ‘second hand’ rasprodaju!

Stvari vam u ormaru skupljaju prašinu? Donirajte ih za ovogodišnju 'second hand' rasprodaju!

Dubrovački Klub stranaca i ove godine u Lazaretima organizira humanitarnu prodaju, sedmu po redu ‘Second Hand Sale’, koja će se održati 1. i 2. listopada.

-Imate li dobre predmete u Vašem domaćinstvu koji vam nisu više potrebni, ali koje bi bilo šteta samo baciti? Ti predmeti mogli bi biti nekome od koristi! Umjesto da sakupljaju prašinu u vašem ormaru, molimo vas da ih donirajte za humanitarnu svrhu – pozivaju iz Kluba stranaca sve Dubrovkinje i Dubrovčane na suradnju.
Skupljaju se donacije rabljenih predmeta u dobrom stanju kao što su odjeća, kućanske potrepštine, ukrasi, mali aparati, igračke, itd. Svi predmeti moraju biti čisti i u ispravnom stanju.
Prihod ovogodišnje akcije bit će doniran udruzi “Dva skalina” za kupovinu specijalizirane ljuljačke za invalidska kolica, te drugih proizvoda za djecu s posebnim potrebama.
Ako želite pokloniti predmete za prodaju, donesite ih u Art Radionicu Lazareti od 28. do 30. rujna u vremenu od 10 do 18 sati. Iz Kluba stranaca napominju kako je moguće i preuzimanje predmeta na vašoj adresi, i to u srijedu, 28. i četvrtak 29. rujna od 10 do 13 sati, uz dogovor telefonom (091- 784 2777).

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist